Πολλοί παίκτες προβληματίζονται με το Cash Out. Το πότε πρέπει να το κάνουν και πότε όχι. Αν τους συμφέρει και θα βγουν κερδισμένοι ή αν θα απολέσουν μία σημαντική ευκαιρία. Πάντως, πρόκειται για μια εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα, που προσφέρεται σε υψηλό επίπεδο στον stoiximan.

Τι είναι το Cash Out

Το Cash Out είναι μία δημοφιλής στοιχηματική επιλογή που οι μπουκ έχουν αρχίσει προσφάτως να προσφέρουν σε πάρα πολλές -αν όχι σε όλες τις- αγορές τους. Παλαιότερα το Cash Out ήταν πολύ περιορισμένο.

Η επιλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να πάρει ένα συγκεκριμένο ποσό άμεσα, ανεξαρτήτως από την έκβαση των γεγονότων που έχει ποντάρει.

Πως λειτουργεί το Cash Out

Ο παίκτης τοποθετεί ένα ποντάρισμα σε ένα ή περισσότερα ενδεχόμενα. Ο μπουκ σε κάθε στιγμή μέχρι το τέλος του τελευταίου του στοιχήματος, του προσφέρει ένα ποσό με σκοπό να παραιτηθεί από το στοίχημά του. Αν το επιλέξει αυτό, τότε παίρνει το ποσό που του δίνει ο μπουκ και δεν έχει καμία άλλη απαίτηση. Οπότε δεν τον ενδιαφέρει αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι το ποντάρισμά του. Φυσικά το ποσό που του προσφέρει η εταιρία εξαρτάται από το πώς εξελίσσεται το στοίχημά του.

Παράδειγμα: Ένας παίκτης έχει παίξει 10 ευρώ στον «άσο» με απόδοση 2,50. Αν στο 70’ το σκορ είναι 2-0 τότε η εταιρία θα προσφέρει στον παίκτη ένα ποσό αρκετά μεγάλο, αλλά μικρότερο από τα 25 ευρώ προκειμένου να παραιτηθεί από το στοίχημά του.

Αν στο 70’ το σκορ είναι 0-0, τότε η εταιρία θα προσφέρει σαφώς μικρότερο ποσό στον παίκτη για να παραιτηθεί από το στοίχημά του.

Αν στο 70’ το σκορ είναι 0-2, τότε η εταιρία θα προσφέρει στον παίκτη ελάχιστα χρήματα για να παραιτηθεί από το στοίχημά του.

Πότε να κάνω Cash Out

Η λογική λέει ότι όταν κάποιος ποντάρει κάτι το πιστεύει. Αν διαπιστώσει ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει, τότε το Cash Out μπορεί να αποδειχθεί μία πολύτιμη λύση. Παραδείγματος χάρη αν κάποιος έχει παίξει το Over 2,5 σε μία αναμέτρηση ποδοσφαίρου και δει ότι πριν από την έναρξη του ματς έχει πιάσει δυνατή βροχή και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι κακή, τότε το Cash Out ίσως είναι η σωστή επιλογή.

Το Cash Out μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις που κάποιος έχει ποντάρει κάτι και έχει δει μία μεγαλύτερη ευκαιρία, μην έχοντας άλλα χρήματα στο λογαριασμό του. Για αυτό το λόγο μπορεί να αποσύρει τα λεφτά του από το τρέχον στοίχημα και να τα τοποθετήσει στο άλλο.

Σημαντικό ρόλο παίζει και το ποσό που δίνει ο μπουκ για να παραιτηθείτε από το στοίχημά σας. Παράδειγμα: Αν κάποιος έχει παίξει το «διπλό» σε μία αναμέτρηση ποδοσφαίρου, ποντάροντας 10 ευρώ σε απόδοση 2,20 και στο 85’ το σκορ είναι 1-2, με τη γηπεδούχο ομάδα να πιέζει, το Cash Out αποκτά αξία. Καθώς σε αυτή την περίπτωση οι πιθανότητες ισοφάρισης είναι αρκετές, ενώ ο μπουκ σε αυτή την περίπτωση θα δίνει στον παίκτη ένα ποσό που θα είναι κοντά στη νίκη του.

Τέλος, όταν έχετε παίξει πολλά στοιχήματα και περιμένετε ένα ή δύο παιχνίδια για να πληρωθείτε, τότε το Cash Out ενδείκνυται, ιδιαιτέρως αν δεν έχετε χρήματα να καλύψετε τα ενδεχόμενα στα οποία χάνετε.

Αρνητικά του Cash Out

Όταν κάνουμε Cash Out, χάνουμε ένα μέρος της απόδοσης που έχουμε επιλέξει. Δηλαδή αν αποχωρήσουμε από ένα στοίχημα δεν παίρνουμε όλη την απόδοση, αλλά μέρος της. Έτσι κλειδώνουμε ότι δεν θα έχουμε απώλειες, από την άλλη, όμως, δίνουμε στην εταιρία τη δυνατότητα να γλιτώσει κάποια χρήματα τα οποία θα μας πλήρωνε. Οπότε αν επαληθευθεί θα είμαστε… χαμένοι.

Εν κατακλείδι

Πάντα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι αποδόσεις παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο. Όταν ποντάρουμε σε ένα ενδεχόμενο τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για την ήττα, για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τις απώλειες μας. Ειδικά με τις φοβερές ανατροπές που γίνονται πλέον σε παιχνίδια ακόμη και του Champions League!

Τέλος, πάντα να σκέφτεστε ότι οι μπουκ έχουν ως στόχο τη νίκη και δεν θα υιοθετούσαν σε μεγάλο βαθμό μία τακτική η οποία δεν θα τους έδινε κέρδος.

Facebook Comments