Κάλυψη στον Δημήτρη Παπαδημούλη πρόσφερε ο Παύλος Πολάκης για την περίφημη υπόθεση με τη δήλωση Πόθεν Έσχες του ευρωβουλευτή και τα οκτώ νέα διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 και τα οποία νοικιάζει σε πρόσφυγες μέσω ΜΚΟ.

Σε συνέντευξή του στον Alpha είπε τα εξής:

«Πρώτον, διάβασα την απάντηση του κ. Παπαδημούλη. Με καλύπτει. Νομίζω ότι είναι πολύ αναλυτική. Είπε ότι έχει εύπορη γυναίκα, όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τσοχατζόπουλο. Και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική, από τότε ήταν πιο πλούσιος γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα. Είπε ότι είχε εισοδήματα και η γυναίκα του και αυτός από τις ευρωβουλευτικές του θητείες, τα έφερε νομίμως και όχι μέσω off shore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι σε υπεράκτιες εταιρίες ο κ. Παπαδημούλης».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε λέγοντας «αγόρασε 8 ακίνητα όχι από πλειστηριασμούς που ψέματα είπανε, έτσι; Με κάλυψε η απάντησή του και προφανώς κ. Σρόιτερ εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω γύρω με όλα αυτά που γίνονται με τα 125 ακίνητα του ενός».

«Δεν θα ξεπλύνω τα κόμματα τους πολιτικούς γόνους τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους ποτέ και οι οποίοι βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί ή ενός μέσου επιπέδου και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη επειδή αγόρασε με νόμιμα φορολογημένα και με αγορά 8 διαμερίσματα ο Παπαδημούλης που ήταν 25 χρόνια μηχανικός, είχε πλούσια γυναίκα και τα ‘φερε όλα καθαρά νόμιμα και φορολογημένα. Εντάξει; δεν μπαίνει αυτή η ζυγαριά. Μην τρελαθούμε κιόλας!» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Η στήριξη του κ. Πολάκη προκάλεσε ικανοποίηση στον Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος τον ευχαρίστησε με ανάρτησή του.

Facebook Comments