Tο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Sports Cardiology 2020» θα διεξαχθεί στο διάστημα από 28 έως 30 Αυγούστου, υπό την προεδρία του πλοίαρχου επεμβατικού καρδιολόγου και διευθυντή της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Σπύρου Παπαϊωάννου, και θα φιλιξενηθεί στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι «το 1ο Διεθνές Συνέδριο “Sports Cardiology 2020” διοργανώνεται από την Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Πολεμικού Ναυτικού σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στη συνάντηση αυτή θα αναλυθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους καρδιολόγους αλλά και όλους όσους ασχολούνται με τον Αθλητισμό επαγγελματικά η ερασιτεχνικά. Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, τα όρια της άσκησης σε καρδιοπαθείς και μη κάτω από φυσιολογικές έως και ακραίες συνθήκες, ο ρόλος της διατροφής και της χρήσης αναβολικών στους αθλητές είναι μερικά από αυτά.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και διεθνείς προσωπικότητες του αθλητισμού».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου «Sports Cardiology 2020»

sports-cardiology-1

sports-cardiology-2

sports-cardiology-3

sports-cardiology-4

sports-cardiology-5

sports-cardiology-6

sports-cardiology-7

sports-cardiology-8

sports-cardiology-9

sports-cardiology-10

Δείτε το φυλλάδιο του συνεδρίου εδώ.

Facebook Comments