Με ποιό δικαίωμα οι Κρατιστές αποφάσισαν και διέταξαν να γίνουν «εκπτώσεις» ενοικίων σε κάτι που δεν τους ανήκει; Ζούμε σε μία Σοβιετία όπου τα πάντα ανήκουν στο Κράτος και δεν το γνωρίζαμε;

Σε ποιά χώρα εφαρμόσθηκε να στερήσουν με το ζόρι τις δουλειές και τα εισοδήματα των πολιτών κλείνοντας τις επιχειρήσεις με την αναποτελεσματική όπως αποδείχθηκε καραντίνα τους -εάν ήταν αποτελεσματική ας την ξαναεφαρμόσουν- και να βάλουν άλλους πολίτες να πληρώσουν τις ζημιές στρέφοντας τους μεν εναντίον των δε;

Εάν οι Κρατιστές ήθελαν να διορθώσουν την ανοησία τους ας έδιναν επιδότηση ενοικίου και όχι να παριστάνουν τους κουβαρντάδες με ξένα λεφτά. Μπορούσαν επίσης να κουρέψουν τα δικά τους μηνιάτικα των 8.000 και 25.000 αφορολόγητων, βουλευτών και ευρωβουλευτών αντίστοιχα. Ούτε αυτοί εργάζονταν. Αλλά μήπως εργάζονται τον υπόλοιπο χρόνο;

Η συζήτηση για τα ακίνητα του κάθε Παπαδημούλη δεν πρέπει να εστιάσει στο «γιατί τα αγόρασε» αλλά στο «με ποιανού λεφτά» τα αγόρασε: 25.000 Χ 12 μήνες Χ 5 έτη = 1,5 εκ ευρώ καθαρά στην τσέπη με μηδέν φόρο εισπράττει από τον φορολογούμενο ο καθένας που χασμουριέται στο Ευρωκοινοβούλιο.

Για τους πολίτες όμως εφηύραν: Φόροι εισοδήματος 15-35-45% +εισφορά αλληλεγγύης +ΕΝΦΙΑ +συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ =έως 80%. Και οι γκάγκστερ είχαν κάποια όρια, είχαν έναν κώδικα τιμής. Τα Κρατικά κλεφτρόνια είναι ξεδιάντροπα.

Επιπλέον έχουν το θράσος διότι θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους -και δεν έχουν άδικο εάν κρίνω από τα κομματόσκυλα που γαβγίζουν- να ζημιωθούν οι πάντες από την καραντίνα εκτός από τους ίδιους που την επέβαλαν. Κουβαρντάδες με ξένα λεφτά, δηλαδή σοσια-ληστές. Τι πιο σοσιαλιστικό από το να μοιράζεις επιδόματα με τα λεφτά των άλλων;

Στη μικρή μας Σοβιετία δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Δεν ισχύει κανένα συμβόλαιο, κανένας νόμος και καμία υπογραφή. Οι Κρατιστές οποιαδήποτε στιγμή θέλουν είτε μέσω σοβιετικού τύπου αποφάσεων είτε μέσω αβάσταχτης φορολόγησης, σου αφαιρούν την ιδιοκτησία σου, το σπίτι σου, το αυτοκίνητό σου, τα εισοδήματά σου. 

Οτιδήποτε υπογράψατε με το Κρατιστάν δεν έχει καμία ισχύ. Το ζήσαμε με Κρατικά ενοίκια αλλά και με τα φωτοβολταϊκά όπου κούρεψαν τις τιμές που υπέγραψαν. Και θα τις ξανακουρέψουν. Μην βασίζεστε σε καμία υπογραφή οποιουδήποτε εκπροσωπεί το Ελληνικό Κράτος. Δεν εκπροσωπεί τίποτα. Η υπογραφή του δεν δεσμεύει ούτε τον ίδιο ούτε το Κράτος.

Αντί να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ που είναι ο ορισμός της Κρατικής κλοπής αφού φορολογεί ξανά και ξανά και αιωνίως, τα ήδη φορολογημένα εισοδήματα προηγούμενων ετών που αντί να φαγωθούν στα μπουζούκια μετατράπηκαν σε ακίνητα, οι Κρατιστές κάνουν και «κουρέματα» ενοικίων σε ξένες περιουσίες. Ο διπλός ΕΝΦΙΑ: ένας ανά τετραγωνικό και ένας δεύτερος που τον βάφτισαν «συμπληρωματικό» που αθροίζει όλη την αξία της περιουσίας σου και ξαναφορολογεί τα ίδια ακίνητα για δεύτερη φορά.

Τώρα εφηύραν μία νέα «κομπίνα» για να αφαιρούν άλλα 100 εκ περίπου ετησίως από τις τσέπες των ιδιοκτητών ακινήτων: “δήλωση αδήλωτων τετραγωνικών”. Οι κομμουνιστές υπουργοί, αντί να μας απειλούν με εξοντωτικά πρόστιμα, οφείλουν να απολογηθούν: γιατί ενώ οι ίδιοι διαφημίζουν την «χαριστική» ρύθμιση όλων των χαρατσιών πριν την 1-1-20, οι Δήμοι λένε ότι θα επιβάλλουν αναδρομικά ΤΑΠ 5ετιας στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα; Υπάρχει κάποια παγίδα στον νόμο;

Γιατί πρέπει να πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ στο Κράτος και δημοτικούς φόρους, τέλη, ΤΑΠ στους Δήμους; Θα έπρεπε να πληρώνουμε έναν μόνον φόρο –ας τον ονομάσουν όπως θέλουν- στο 1/5 του ΕΝΦΙΑ που να εισπράττεται από τους Δήμους δηλαδή ένα ελάχιστα αυξημένο ΤΑΠ, όπως συμβαίνει σε όλη την Ε.Ε. Εκεί, πριν αγοράσεις ένα ακίνητο γνωρίζεις και τι ετήσιο φόρο θα πληρώνεις και τι μπορείς να κτίσεις. Εδώ, οι Κρατιστές ετοιμάζουν νέο νόμο που ουσιαστικά απαγορεύει εκ των υστέρων την εκτός σχεδίου δόμηση απαξιώνοντας τις περιουσίες εκ Ελλήνων.

Γιατί μας απειλούν με εξοντωτικά πρόστιμα; Επειδή θυμήθηκαν μετά από δεκαετίες να εισπράξουν ΤΑΠ; Μας έστειλαν καμία ειδοποίηση και την αγνοήσαμε;

Γιατί θα πρέπει να ταλαιπωρούμαστε σε ΔΕΗ και Δήμους για να δηλώσουμε τα μη ηλεκτροδοτούμενα ώστε «να μας απαλλάξουν» από δημοτικά τέλη; Επειδή είναι ανίκανοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να στείλουν τα ηλεκτρονικά δεδομένα από την ΔΕΗ στους Δήμους; Μας βάζουν να κάνουμε τη δική τους δουλειά και μας απειλούν κιόλας;

Ό, τι έκαναν και με το κτηματολόγιο που θα έπρεπε να λέγεται «πλιατσικολόγιο». Αντί να προσθέσουν δύο στήλες στο Ε9 για το συμβόλαιο και το τοπογραφικό και να έχουμε έτοιμο κτηματολόγιο σε μηδέν χρόνο χωρίς έξοδα και κόπο για τους πολίτες, προτίμησαν να στήσουν την ταλαιπωρία της κτηματογράφησης με τέλη, «δικαιώματα», κτηματόσημα, σαχλαμαρόσημα. Και τα έκαναν και μαντάρα:

Ακίνητο: η χαρά του κάθε συνεπή Κρατιστή. Παρασιτούν επί δεκαετίες: το Κράτος, οι Δήμοι, οι κρατικοδίαιτες συντεχνίες που εισπράττουν τέλη και «δικαιώματα» ανάλογα με την αξία του ακινήτου λες και είναι συνιδιοκτήτες και με πρόφαση την νομιμότητα ή το περιβάλλον -εάν θέλετε να “σώσουμε” το περιβάλλον να το “σώσουμε” όλοι μαζί αφιλοκερδώς και όχι οι ιδιοκτήτες να ξοδεύουν και άλλοι να εισπράττουν για να το “σώσουν”- βαράνε άχρηστες σφραγίδες σε άχρηστα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις για να εισπράττουν άκοπα το μερτικό τους:

Εφόσον συνεχισθεί η υποχρεωτική μείωση ενοικίων οι ιδιοκτήτες έχουν δύο επιλογές: 1. Τα σπίτια θα τα νοικιάζουν μόνον σε Δ.Υ. και συνταξιούχους αφού μόνον σε αυτούς δεν έκοψαν τους μισθούς. Προφανώς υπολογίζουν πιο πολύ τις ψήφους τους. Αποτέλεσμα: Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα μείνουν χωρίς σπίτια. Τα παράπονα στους Κρατιστές. 2. Στα επαγγελματικά ακίνητα θα τηρήσουν στάση αναμονής. Εκτός εάν δεχθούν οι μισθωτές να πληρώσουν 40% παραπάνω ενοίκιο ώστε να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που οι κομμουνιστές το ξανακάνουν.

Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα της φυλής μας είναι ο φθόνος -ταξικός ή μη- για τον γείτονα. Θαυμάστε διάλογο:

– Κρατιστής/κομμουνιστής: Η ιδιοκτησία είναι κλοπή.

– Ιδιοκτήτης: Η κλοπή προϋποθέτει ιδιοκτήτη.

– Κρατιστής/κομμουνιστής: Ανήκουν σε όλους μας.

– Ιδιοκτήτης: Επομένως δεν έχεις πρόβλημα με τον θεσμό της ιδιοκτησίας, απλά είσαι ζηλόφθων επειδή δεν έχεις ιδιοκτησία! 

Επιλογή 3: να μαυρίσουμε στις επόμενες εκλογές τους Κρατιστές/σοσια-ληστές κάθε απόχρωσης. Μπλε, πράσινους, ροζ, κόκκινους. Με 80% ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα είμαστε η μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων και πρέπει να μας λάβουν επιτέλους σοβαρά υπ όψιν.

Facebook Comments