Λιάκος εναντίον μέτρων: «Δεν θα πειθαρχήσουμε - Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία»

MarketNews

Λιάκος εναντίον μέτρων: «Δεν θα πειθαρχήσουμε - Εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την αντίθεσή του όσον αφορά στην προοπτική επιβολής περιοριστικών μέτρων για τα άτομα άνω των 65 εξέφρασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καλεί σε απειθαρχία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν περιοριστικά μέτρα για τους άνω των 65 ετών και καλεί την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοια κίνηση διότι, όπως αναφέρε, «θα γελοιοποιηθεί».

Την ανάρτησή του κλείνει ο Αντώνης Λιάκος, μάλιστα, με τη φράση… «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Η ανάρτηση του κ. Λιάκου:

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Υπενθυμίζεται ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου με τις οποίες υποστήριζε ότι ο ίδιος θα έκαιγε τη Μόρια αν βρισκόταν στη θέση των προσφύγων, προξένησαν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.