Ψηλά στα σύννεφα, άνθρωποι, θεοί, πουλιά και τέρατα ζουν μαζί. Όλοι μαζί.

Η ομάδα των καλλιτεχνών στέλνει τα συλλυπητήριά της στο φόβο, ορμώντας με αγάπη στα λόγια ενός ποιητή που «δεν ντρέπεται για τίποτα».

Έχετε παρατηρήσει πως, όταν σβήνουν τα φώτα στην Επίδαυρο, ακούγονται τα βήματα των ηθοποιών που πλησιάζουν την ορχήστρα και, κάπου στο βάθος, ο ήχος ενός γκιώνη; Αυτή τη φορά, θα ακούσετε και έναν τσαλαπετεινό, μια αηδόνα, έναν κούκο, ένα γεράκι, μια καρδερίνα, έναν ερωδιό… γιατί έρχονται οι Όρνιθες! Αποκλειστικά στην Επίδαυρο.”

Με την υπόσχεση αυτή, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και ο σκηνοθέτης Νίκος Καραθάνος δημιουργούν τις συνθήκες για μια ιδιαίτερη παράσταση, με ενδιαφέρουσα αισθητική και ανατρεπτικές εικόνες. Το marketnews.gr συνάντησε έναν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης που θα ταξιδέψει στην Επίδαυρο στις 19 και 20 Αυγούστου, τον Χρήστο Λούλη ή αλλιώς Έποπα στον κόσμο των Ορνίθων… 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά για το ρόλο του, τις ιδιαιτερότητες της διασκευής αυτής αλλά και τον συγγραφέα του κορυφαίου έργου, Αριστοφάνη. Θυμάται τα λόγια του Δ. Σαββόπουλου: «Δεν είναι ο Αριστοφάνης επίκαιρος, εμείς παραμένουμε 2.500 χρόνια οι ίδιοι…». Ο βραβευμένος με το βραβείο Χορν ηθοποιός εξομολογείται πώς λειτουργεί η διάκριση στο υποσυνείδητό του καθώς επίσης και ποια η σχέση του με το κράτος και την Πολιτεία…  

Εισιτήρια:
Ζώνη VIP: 45€
Ζώνη Α: 30€
Ζώνη Β: 20€, Μειωμ. 15€
Άνω Διάζωμα: 10€, Μειωμ. 5€
Ζώνη AΜΕΑ.: 5€
(Προπώληση μέσω του Ελληνικού Φεστιβάλ)

Αγορά εισιτηρίων
-Από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.greekfestival.gr μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι για κράτηση. Η online διάθεση των εισιτηρίων ολοκληρώνεται 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη του θεάματος. Μέσω της online αγοράς των εισιτηρίων, μπορείτε να διαλέξτε τη θέση σας στο θέατρο, ανάλογα με την τιμή και τη διαθεσιμότητα του εισιτηρίου που θα επιλέξετε.
-Από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 9:00-15:00)
-Από τους χώρους των εκδηλώσεων (τα ταμεία ανοίγουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης. Κατά την πρώτη ώρα διαθέτουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις, ενώ τη δεύτερη εξυπηρετούν μόνο τους θεατές της παράστασης της ημέρας)
-Mε courier (χρέωση 3,5 € ανά αποστολή).
-Mε εκτύπωση των εισιτηρίων από το σπίτι
           
Η τηλεφωνική προπώληση εισιτηρίων γίνεται με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
-Προπώληση στο Τ.: +30 – 210 32 72 000 (καθημερινά 9:00-21:00)
Η προπώληση των εισιτηρίων ολοκληρώνεται 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη του θεάματος.
Για παραστάσεις της ίδιας ημέρας, οι τηλεφωνικές αγορές πραγματοποιούνται έως τις 14:00.
Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ, από τους χώρους των εκδηλώσεων, με courier (χρέωση 3,5€ ανά αποστολή)

Facebook Comments