Οι «πράσινοι» του Αντρέα Στραματσόνι ήταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος και έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αρκετές συνεργασίες, από τα άκρα και τον άξονα, με αυτοματισμούς και σωστή ανάπτυξη αλλά και οργανωμένο πρέσινγκ που έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχαν, δημιούργησαν πολλές φάσεις στην περιοχή του Λεβαδειακού κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης με τον Άγιαξ στους ομίλους του Europa League.

Ομάδα που «γέμιζε» όλο το γήπεδο, που δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να αναπτυχθεί, με κάθετο ποδόσφαιρο και εξαιρετική ανάπτυξη ήταν ο Παναθηναϊκός της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Έχει περάσει πάρα πολύ μεγάλο διάστημα που οι φίλοι του «τριφυλλιού» είδαν μία τόσο… μεστή από όλες τις απόψεις εμφάνιση της ομάδας τους. Οι «πράσινοι» έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Μπήκαν στο ματς και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά, είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Λεντέσμα, όπως και τους Γουακάσο, Ζέκα, οι οποίοι «χόρευαν» στη μεσαία γραμμή (ο δεύτερος περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι), ενώ ο Μέστο έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Στο 1ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μπέργκ επειδή ήταν οφσάιντ.Στο 7ο κερδίζει πέναλντι ο Μπέργκ, που  εκτελεί με επιτυχία ο Λεντέσμα.Με ασίστ του Μπέργκ το δεύτερο γκολ για τον Παναθηναϊκό από τον Γουακάσο στο 37ο λεπτό.

Ο Μέστο έδωσε στον Μπεργκ, αυτός έκανε την κάθετη στον Ιταλό που με την σειρά του γύρισε στο Λέτο, ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Facebook Comments