Με γκολ του Μιγκέλ Ροντρίγκες και του Ουάρντα ο Παναιτωλικός πέτυχε μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κατάφερε στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς που έδωσε να φύγει νικήτρια από την έδρα του Ατρόμητου, που είχε για «μοιραίο παίκτη» τον Λε Ταλέκ. Ο στράικερ των «κυανόλευκων» έχασε δύο απίστευτες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ωστόσο, κανείς δεν θα πρέπει να παραβλέψει το γεγονός ότι στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επανέλαβε τα αμυντικά λάθη που έκανε στους Ζωσιμάδες στην πρεμιέρα και ηττήθηκε με 0-3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν και ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, η ομάδα που προηγήθηκε ήταν ο Παναιτωλικός. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στο 12΄ ευτύχησαν να προηγηθούν με το πλασέ του Μιγκέλ Ροντρίγκες από την ωραία σέντρα του Κλέσιο.

Το ματς στο άδειο γήπεδο του Περιστερίου (οι γηπεδούχοι εξέτισαν την ποινή που τους είχε επιβληθεί από το περασμένο πρωτάθλημα) άνοιξε για τα καλά μετά το γκολ των «σταχυοφόρων». Η ομάδα του Δέλλα προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα και στο 22΄ έφτασε στο γκολ, αλλά ο Μπάγκα (σκόρερ) ήταν σε θέση οφσάιντ μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ούμπιδες.

 

Η φάση πάντως ήταν πάρα πολύ δύσκολη, αφού και από το τηλεοπτικό ριπλέι δεν φαίνεται καθαρά εάν ο παίκτης του Ατρόμητου καλυπτόταν ή όχι. Το πρόβλημα στην ανάπτυξη που είχαν οι γηπεδούχοι δεν λυνόταν, με αποτέλεσμα στο 34΄ να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό για το 2-0.

Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες έκανε… τσαφ από πολύ πλεονεκτική θέση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λε Ταλέκ δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ είχε περάσει και τον Κυριακίδη. Αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, προτίμησε να γυρίσει προς το σημείο του πέναλτι όπου δεν υπήρχε κανένας συμπαίκτης του.

Αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι και στο 60΄ «άγγιξαν» το 1-1, πάλι με πρωταγωνιστή τον Λε Ταλέκ, ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι. Παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα όχι μόνο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δέχτηκε καιν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ουάρντα.

Facebook Comments