Με την «πλάτη» κολλημένη στον τοίχο βρέθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, η Λίμπερετς άνοιξε το σκορ με τον Κομλιτσένκο.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ήταν ο Γλύκος αυτός που επί της ουσίας φρόντισε για την ισοφάριση, χάρη στην εξαιρετική ασίστ που έδωσε στον Γκάρι Ροντρίγκες με τον Αφρικανό να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Σίκορα με τον Κλάους να σημαδεύει σωστά από τα έντεκα βήματα και να φέρνει το παιχνίδια στα ίσια.

Το χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 όταν και ισορρόπησε την ψυχολογία του ήταν ότι δεν κινδύνευσε αμυντικά και κατά δεύτερον έφτανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να δημιουργήσει ευκαιρίες, καθώς υστέρησε στην τελική πάσα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου να κρατήσει μακριά από την άμυνα του την Λίμπερετς, ωστόσο μια στιγμή αδράνειας της άμυνας παραλίγο να στοιχίσει για τους «ασπρόμαυρους», όμως ο Κομλιτσένκο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γλύκου στο 76’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η πρώτη ουσιαστικά φορά που η αριστερή πτέρυγα του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί το γκολ της ανατροπής με τον Λέοβατς να σεντράρει και τον Κλάους με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Λίμπερετς, στέλνοντας στα… ουράνια του οπαδούς του Δικεφάλου.

Facebook Comments