Με πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην Euroleague, διαλύοντας με 85-58 τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την πιο ευρεία τους νίκη στη διοργάνωση μέχρι τώρα και, πλέον, στρέφουν το μυαλό τους στο μεγάλο ματς που ακολουθεί για την Α1 με την ΑΕΚ το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή της, ιδιαίτερα στο δεύτερο 10λεπτο, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ως ένα βαθμό η Γαλατά κι έμεινε στο ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ανέβασε την απόδοσή της, βρήκε ρυθμό μέσα από την άμυνα και με τους Σίνγκλετον, Τζέιμς να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ έφτασε άνετα στην 6η νίκη της στη διοργάνωση.

Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο ξεκίνημα του τρίτου 10λεπτου. Με το τρίποντο του Γκάμπριελ η διαφορά ανέβηκε στο +16 για το «τριφύλλι» (50-34) κι από κει και πέρα οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ. Μρ τον Σίνγκλετον να κάνει άλλο ένα μεγάλο ματς η διαφορά «εκτοξεύθηκε» στο +19 (62-43) και η 4η περίοδος απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Facebook Comments