Η διακύμανση, έπειτα από δύο ώρες συναλλαγών είναι μόλις… επτά μονάδων, 834 – 841 μονάδες…  Οι διακυμάνσεις και οι κινήσεις των μετοχών είναι μάλλον υποτονικές, με φωτεινή εξαίρεση τη Forthnet και τις μετοχικές ανακατατάξεις που συντελούνται στη μετοχή τις τελευταίες μέρες.

Όλα δείχνουν ότι οι μεγάλοι παίκτες της εγχώριας αγοράς τηλεπικοινωνιών και κυρίως Vodafone και Wind δίνουν μάχη για την απόκτηση μετοχικής σχέσης στην εταιρεία. Προς το παρόν, η εταιρεία που φέρεται να έχει το πάνω χέρι είναι η Wind, λόγω της option για αγορά μετοχών.

Οι συναλλαγές μόλις που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ και ο γενικός δείκτης του Χ.Α. φεύγει προς τα κάτω και συγκεκριμένα αναζητεί στηρίξεις στην περιοχή των 830 μονάδων.

Από εκεί και πέρα, απώλειες καταγράφει η Εθνική πάνω από 3% και όγκο μόλις 451 χιλιάδων τεμαχίων. Πιέσεις 1,20% στη ΔΕΗ, παρά την απόφαση της κυβέρνησης για… τριφασικό σπάσιμο, ΟΤΕ που πωλεί την εταιρεία του στη Ρουμανία και ΟΠΑΠ, με την αγορά να τελει εν αναμονή της υπογραφής σύμβασης με την Emma Delta. Η όποια αντίδραση, η οποία, σημειωτέον, διαμορφώνεται κάτω του 1%, σε Μυτιληναίο, ΕΥΔΑΠ και Alpha, δεν πείθει για τη διάρκειά της, σχολιάζουν οι χρηματιστές.

ΧΣ

Facebook Comments