Διάβασα πριν από λίγο για το «σφυροκόπημα» που δέχθηκε η κυβέρνηση από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων στη Βουλή. Εκτός από τα γνωστά, τύπου «δεν ντρέπεστε;», «μας εξαπατήσατε», «μας κοροιδέψατε»  κτλ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ εκστόμισε μέσα στην αγανάκτησή του: «Τι σχέση έχετε εσείς με την Αριστερά;»…

Πρόκειται περί βαρύγδουπης κοινοτοπίας, η οποία χρήζει σχολιασμού καθώς χρησιμοποιείται συχνά και από πρόσωπα που ανήκουν στη Συντηρητική πλευρά του Δημοκρατικού τόξου. Κακώς! Διότι αυτή ακριβώς είναι η Αριστερά!

Είναι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα άχρηστων ανθρώπων με ιδιαίτερα έντονο πνεύμα αντιλογίας και με τη μόνιμη ψευδαίσθηση ότι διαθέτουν περισσότερη κοινωνική ευαισθησία από εμάς τους υπόλοιπους. Ανοιχτά ή κεκαλυμμένα αντίθετοι στην αστική Δημοκρατία (καθαροί φασίστες δηλαδή), στηλιτεύουν με μίσος για χρόνια τις εκάστοτε κυβερνήσεις για τα λάθη τους και ονειρεύονται τον “παράδεισο του υπαρκτού σοσιαλισμού” πίνοντας φραπέδες και τσίπουρα, επιλέγοντας να αποβάλλουν από τη μνήμη τους την πείνα της Σοβιετίας και της Κούβας!

Κι αν καμιά φορά σπάσει ο διάβολος το πόδι του, και εμφανιστεί ένας ανόητος λαός και τους εκλέξει , τότε αναγκάζονται να ξεβρακωθούν και να αναδείξουν το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, όπως συνέβη στη Βενεζουέλα με τον Τσάβεζ και στην Ελλάδα με τον Τσίπρα.

Αν μελετήσετε και τους δύο, θα δείτε ότι είναι ίδιοι με τον Σώρρα! Κυρίως ο Τσίπρας! Υποσχέθηκε κι αυτός τα πάντα… κατάργηση του μνημονίου, σβήσιμο του χρέους, αύξηση των συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των υπερβολικών πλεονασμάτων και πολλά άλλα. Βρήκε ευήκοα ώτα. Όπως κι ο Σώρρας, κατάφερε να πείσει πολλούς ανθρώπους με λίγο μυαλό ότι όλα αυτά είναι εφικτά. Λες κι οι προηγούμενοι ήθελαν να υποφέρει ο κόσμος  ή λες και είχε περισσότερες γνώσεις κι εμπειρίες ο Τσίπρας για να τα καταφέρει…

Τα κατάφερε όμως! Έπεισε τη πλειονότητα των ψηφοφόρων ότι μπορούσε να κάνει αυτά που υποσχέθηκε. Κι έτσι αναγκάστηκε να κάνει τα αποκαλυπτήρια του “αγάλματος της Αριστεράς”! Έσκουζε για το email Χαρδούβελη (που προέβλεπε μέτρα 1,2 δις) και σήμερα φέρνει δεύτερο μνημόνιο μέτρων 10 δις! Μειώνει κι άλλο τις συντάξεις, κόβει μισθούς, αυξάνει εισφορές, μπλοκάρει το Ελληνικό, σαμποτάρει την COSCO, τα χρέη των πολιτών προς τα ασφαλιστικά ταμεία αυξάνονται, τα χρέη του δημοσίου προς τους πολίτες βασιλεύουν, τα νοσοκομεία βουλιάζουν και όλος ο πλανήτης γελά μαζί του! Κι αυτός, ο Σώρρας της Αριστεράς, έρχεται να μας πει ότι πήγε στην Κίνα να φέρει επενδύσεις! Και κάποιοι συνεχίζουν με ειλικρινή αφέλεια να αναρωτιούνται; «Μα είστε αριστεροί εσείς;»

Μια ωραία απάντηση, συμπληρωματική της δικής μου έδωσε σήμερα το εξέχον μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το 4ο μνημόνιο, βουλευτής Δράμας Χρήστος Καραγιαννίδης! Όταν ρωτήθηκε για τις αρλούμπες που έλεγε (καθώς τα νούμερα κι οι υποσχέσεις δεν βγαίνουν) , απήντησε: «Εγώ δεν ξέρω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα!»! Ναι λοιπόν, αυτή είναι η Αριστερά! Κι ο Τσίπρας είναι ο Σώρρας της! Ο οποίος , μια που το ‘φερε η κουβέντα, ήταν απλά πολύ τυχερός! Φαντάζεστε να είχε ο Σώρρας τη φάτσα του Τσίπρα; Με τόσα που έταζε στα αμνοερίφια που έχουν δικαίωμα ψήφου, την αυτοδυναμία την είχε στο τσεπάκι! Άλλωστε το δικό του “λεφτόδεντρο” ήταν μεγαλύτερο!

Facebook Comments