Η Mitsubishi Motors σε συνεργασία με τη διάσημη από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά ομάδα της West Coast Custom, αποφάσισαν να ξαναδημιουργήσουν το Mitsubishi Model A, το πρώτο επιβατικό όχημα στην ιστορία της Mitsubishi, πλην όμως «ενισχυμένο» με τις τεχνολογικές καινοτομίες του σήμερα!

Για να γιορτάσει την επέτειο των 100 χρόνων της, η Mitsubishi North America ανάθεσε στη West Coast Customs να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να κατασκευάσει δηλαδή ένα ιστορικό όχημα εμπλουτίζοντάς το όμως με στοιχεία του σήμερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα Mitsubishi Model A με την εμφάνιση του πρώτου μοντέλου του 1917, που όμως θα βασιστεί στην πλατφόρμα του πιο προηγμένου τεχνολογικά οχήματος της μάρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

«Νιώθουμε περήφανοι που είμαστε μία μάρκα 100 ετών, με πλούσια κληρονομιά στο χώρο του αυτοκινήτου. Το Mitsubishi Model A είναι το όχημα που προετοίμασε το δρόμο για πολλά μοναδικά και συναρπαστικά μοντέλα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που το ξανασχεδιάζουμε με την West Coast Customs,» δήλωσε η Francine Harsini, διευθύντρια marketing της MMNA. «Το Mitsubishi Model A θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μοντέλου του 1917, αλλά θα βασίζεται στο πάτωμα του PHEV και θα προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοκινήτου.»

Το 1917, το Mitsubishi Model A ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που «φόρεσε» το έμβλημα των τριών διαμαντιών ξεκινώντας την αυτοκινητιστική ιστορία της Mitsubishi -με 22 οχήματα- τα οποία αποτέλεσαν και την πρώτη ιαπωνική σειρά μαζικής παραγωγής.

Η κατασκευή θα παρουσιαστεί μέσω ενός επεισοδίου της σειράς West Coast Customs που προβάλλεται από το δίκτυο Velocity.

Facebook Comments