Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League που κέρδισε στη Τούμπα στο πρώτο ματς των πλέι-οφ την Έστερσουντ 3-1. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΑΕΚ μετά το 0-0 με τη Μπριζ. Δύσκολα για ΠαναθηναΪκό μετά το 2-3 από την Μπιλμπάο μέσα στη Λεωφόρο.

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Europa League που κέρδισε στη Τούμπα στο πρώτο ματς των πλέι-οφ την Έστερσουντ 3-1 πετυχαίνοντας ολική ανατροπή του σκορ.

Οι Σουηδοί άνοιξαν το σκορ στο 21’ με πέναλτι του Νούρι, ο Μάτος ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο 38’ και ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Πρίγιοβιτς (77’, 88’ πέναλτι). Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη (24/8) στη Σουηδία.

Κίτρινες: Ρέι – Μουκίμπι, Κεϊτά

Διαιτητής: Μπας Νιχάους (Ολλανδία)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (74’ Ενρίκε), Σάκχοφ (63’ Πέλκας), Μακ (80’ Αθανασιάδης)

Έστερσουντ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Άιες, Σέμα (71’ Γκέρο), Βίντεγκρεν, Μπατσίρου, Νούρι, Μενσά, Μουκίμπι (71’ Μπέργκβιστ), Γκόντος (81’ Μπιόρκστρομ)

Ήττα 2-3 για τον Παναθηναϊκό από την Μπιλμπάο

Μέσα σε έξι λεπτά το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» νικούσαν με 2-0 την Μπιλμπάο στη Λεωφόρο, αλλά σε έξι λεπτά οι Ισπανοί ανέτρεψαν το σκορ, νίκησαν με 3-2 και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Ο Λουντ άνοιξε το σκορ στο 30’ για τον Παναθηναϊκό και ο Καμπέσας στο 55’ έκανε το 2-0. Για την Μπιλμπάο τα τέρματα πέτυχαν οι Αντούριθ (68’, 74’ πέναλτι.) και Ντε Μάρκος (71’).

Κάρτες: Κουρμπέλης – Ραούλ Γκαρσία, Ετσέιτα , Σαν Χοσέ

Διαιτητής: Ντε Σόουζα (Πορτογαλία)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ρέις, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Καμπέσας (84’ Δώνης), Άλτμαν (51’ Λουτσιάνο), Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Ερερίν, Όσκαρ ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Βέσγκα, Μπενιάτ (77’ Σαν Χοσέ), Λέκουε (57’ Γουίλιαμς ), Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν (85’ Σουσαέτα ), Αντούριθ.

Ελπίζει η ΑΕΚ μετά το 0-0 με την Μπριζ

Τη τύχη στα χέρια της κρατάει η ΑΕΚ για την πρόκριση της στους ομίλους του Europa League καθώς κατάφερε να φύγει από το Βέλγιο με πολύτιμο 0-0 παίζοντας με παίχτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα (58’ Λιβάγια) απέναντι στη Μπριζ στο πρώτο ματς των πλέι-οφ.

Κίτρινες: Γουέσλι, Φόρμερ, Ντενσβίλ – Λόπες, Λιβάγια, Βράνιες, Τσόσιτς

Κόκκινη: Λιβάγια (58΄)

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Χόρβατ, Μέχελε, Σίμονς, Ντενσβίλ, Παλάσιος (72΄ Ρεφαέλοφ), Φόρμερ, Νακάμπα, Βάνακεν, Μποναβεντούρε (80΄ Ντιαμπί), Λιμπομπέ, Βόσεν (57΄ Γουέσλι)

Facebook Comments