Nintendo: Συνεχίζει στην ίδια στρατηγική

2 λεπτά ανάγνωση
31 Ιανουαρίου 2014

Ο πρόεδρος της Nintendo Ltd, Σατόρου Ιγουάτα, δήλωσε την Πέμπτη ότι η εταιρεία θα εμμείνει στην στρατηγική της, η οποία επικεντρώνεται στον συνδυασμό hardware και λογισμικού πλατφόρμας και η οποία έχει δεχθεί αυστηρή κριτική τελευταία ιδιαίτερα για τις απογοητευτικές πωλήσεις της κονσόλας παιχνιδιών Wii U.

Ο Ιγουάτα είπε ότι η εταιρεία δεν κρατά απαισιόδοξη στάση για το μέλλον των βίντεοπαιχνιδιών, μία μόλις ημέρα αφότου η Nintendo ανακοίνωσε απογοητευτικά τριμηνιαία κέρδη.

Οι μετοχές της Nintendo βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση από όταν ανακοινώθηκε αυτό το μήνα ότι θα δημοσιευτούν οι τρίτες κατά σειρά ετήσιες λειτουργικές ζημίες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδησεις ελληνικου χρηματιστηριου

ΤτΕ: Εκτίναξη των καταθέσεων τον Ιούνιο σχεδόν €1 δισ. για τα νοικοκυριά

Ενισχυμένοι ήταν οι ρυθμοί τραπεζικής χρηματοδότησης της οικονομίας τον Ιούνιο, κυρίως προς

Στο 10,6% η ανεργία το α΄3μηνο

Σε 10,6% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Α ́ τρίμηνο 2026 ανήλθε

Τεχνητή Νοημοσύνη: Η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης, αλλά και μια πρόκληση για την ασφάλεια των επιχειρήσεων

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) εξελίσσεται ταχύτατα από ένα εργαλείο παραγωγικότητας σε έναν