Την ώρα που πυκνώνουν οι πληροφορίες λένε ότι μετά από πιέσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου, του ΠΑΣΟΚ και άλλων κύκλων ο πρωθυπουργός κόβει από το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος το σκληρό δεξιό σύμβουλό του Φαήλο Κρανιδιώτη, τo site parapolitika.gr αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να ανατρέψει το κλίμα και να δώσει ώθηση στο κόμμα με μια κίνηση βόμβα.

Το δημοσίευμα του φιλονεοδημοκρατικού site έχει ως εξής:

Παπαμιμίκος για ευρωβουλή!

Ο γραμματέας της ΝΔ δέχεται συστάσεις να κατέβει στο ευρωψηφοδέλτιο
Αυξάνονται οι φωνές που λένε πως εν όψει της συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, θα πρέπει να υπάρχει μέσα και το όνομα του νεαρού γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου. Οι προτροπές αυτές γίνονται όχι μόνο επειδή ο 35χρονος πολιτικός έχει δώσει δέιγματα γραφής για την οργανωτική δουλειά του τόσο στην ΟΝΝΕΔ , όσο και στο κόμμα, αλλα και για έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο. Ητάν ο πρώτος πρόεδρος της νεολαίας που εξελέγη από την βάση , αφού τον ψήφισαν 23.000 νέοι σε όλη την Ελλάδα. Και το στατιστικό αυτό στοιχείο δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο από το Μαξίμου….

 
Σχόλιο: Αν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο με ένα τόσο δημοφιλές πρόσωπο, που έχει αναδειχθεί σε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ , γραμματέα του κόμματος , σύμβουλο υπουργών και άριστο γνώστη των ΜΚΟ τότε αναμένουμε εντυπωσιακές αλλαγές στις δημοσκοπήσεις και κύμα ενθουσιασμού στους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους. “Κλειδώνει την πρωτιά η ΝΔ”

Facebook Comments