Δύο γνωστοί μπαμπάδες επιστρέφουν δριμύτεροι, ένας αγαπημένος αρκούδος επανέρχεται με νέες περιπέτειες και  μία ομάδα στρατιωτών παλεύει να προσαρμοστεί στην απλή καθημερινότητα στα κινηματογραφικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας.

«Λαίδη Μάκβεθ»

Στην επαρχιακή Βρετανία του 19ου αιώνα η νεαρή Κάθριν πωλείται, μαζί με ένα κομμάτι γης, σε έναν γαιοκτήμονα ως νύφη. Εκείνος την περιφρονεί, την κρατά κλεισμένη στο σπίτι και αρνείται να κάνει έρωτα μαζί της, συμπεριφορά που την ωθεί να κάνει σχέση με έναν εργάτη του υποστατικού.

Σκηνοθεσία Γουίλιαμ Όλντροϊντ με τους: Φλόρενς Πιού, Κόσμο Τζάρβις, Κρίστοφερ Φέρμπανκ, Ναόμι Άκι

«Thank you for your service»

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών που επιστρέφει από το Ιράκ στην πατρίδα προσπαθεί να ενσωματωθεί στην καινούργια, φιλήσυχη καθημερινότητα.

Σκηνοθεσία Τζέισον Χολ με τους: Μάιλς Τέλερ, Χέιλι Μπένετ, Έιμι Σούμερ, Τζο Κόουλ

«Όλα απ’ την αρχή»

Σε κατάθλιψη από τον πρόσφατο χαμό της συζύγου του, ένας καθηγητής μαθηματικών και ο έφηβος γιος του μετακομίζουν από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Άντζελες και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή.

Σκηνοθεσία Κουρτ Φόλκερ με τους: Τζέι Κέι Σίμονς, Ζιλί Ντελπί, Οντέγια Ρας, Τζος Ουίγκινς

«Μανιφέστο»

Η Κέιτ Μπλάνσετ υποδύεται έξοχα 13 διαφορετικούς ρόλους σε ένα πρωτότυπο όσο κι εσωστρεφές κινηματογραφικό πείραμα πάνω στον ρόλο του σύγχρονου καλλιτέχνη.

Σκηνοθεσία Γιούλιαν Ρόζεφελντ με τους: Κέιτ Μπλάνσετ

«Ξαναγύρισε ο μπαμπάς»

Έχοντας αποφασίσει τελικά να συνυπάρξουν αρμονικά ως «από κοινού μπαμπάδες», οι Μπραντ και Ντάστι δέχονται την απρόσμενη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των… δικών τους πατεράδων.

Σκηνοθεσία Σον Άντερς με τους: Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον, Τζον Λίθγκοου

«Πάντινγκτον 2»

Ο Πάντινγκτον γίνεται μάρτυρας της κλοπής ενός μυστηριώδους βιβλίου, αλλά κατηγορείται ως δράστης και φυλακίζεται. Τώρα εκείνος πρέπει να επιβιώσει στη σκληρή φυλακή και οι Μπράουν να βρουν τον αληθινό ένοχο για να απελευθερώσουν το αγαπημένο τους αρκουδάκι.

Σκηνοθεσία Πολ Κινγκ με τους: Χιου Μπόνβιλ, Σάλι Χόκινς, Χιου Γκραντ, Μπρένταν Γκλίζον

 

Facebook Comments