Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κατερίνη – 3 νεκροί

by
3 mins read

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στην Κατερίνη, καθώς τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στις 5 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο (77χρονος) κατά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου, ενώ δύο ακόμη ένοικοι που διέμεναν στον 2ο όροφο έχασαν τις ζωή τους από αναθυμιάσεις. Πρόκειται για έναν άνδρα 83 ετών και μια γυναίκα 43 ετών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να διασώσουν 8 ακόμη ενοίκους. Μάλιστα, είχαν βγει στα μπαλκόνια και η πυροσβεστική τους ανέβασε από εκεί, με κλιμακοφόρο όχημα, στην ταράτσα, προκειμένου να τους απομακρύνει.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία γυναίκα, με αναπνευστικό πρόβλημα- δίχως να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάστασή της – αλλά και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πιερίας, ο οποίος είχε επίσης αναπνευστικό πρόβλημα και θλαστικό τραύμα στα πλευρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Don't Miss

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που