Τα macro “ρίχνουν” τη Wall

Πτωτικά ξεκίνησαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες

Πτωτικά ξεκίνησαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, δεχόμενοι πιέσεις από τα αδύναμα, σε σχέση με το αναμενόμενο, στοιχεία από την αγορά εργασίας που ανακοινώθηκαν σήμερα, ενώ αρνητική είναι και η εικόνα από τους κλάδους του λιανεμπορίου και της υγείας.

O δείκτης Dow Jones  υποχωρεί κατά 0,21% στις 17.031,16 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,26% στις 4.550,51 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,22% στις 1.993,19 μονάδες.

Facebook Comments

Τα macro “ρίχνουν” τη Wall

Με απώλειες ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες σήμερα

Με απώλειες ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες σήμερα, με το κλίμα να επηρεάζεται από τη μικρότερη του αναμενομένου αύξηση των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

O δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,22% στις 16.685,84 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq  σημειώνει πτώση 0,20% στις 4.225,71 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,19% στις 1.920,84 μονάδες.

Στο ταμπλό, η First Solar ενισχύεται κατά 2,2%, καθώς φημολογείται ότι η αμερικανική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλλει ειδικό φόρο στις δραστηριότητες των κινεζικών εταιρειών στον κλάδο.

Στον αντίποδα, με σημαντικές απώλειες που ξεπερνούν το 4% κινείται η Pandora Media, μετά την ανακοίνωση ότι η τηλεθέαση της τον Μάιο υποχώρησε.

Facebook Comments