«Πνίγεται» η Κρήτη από την αφρικανική σκόνη – κλειστά τα σχολεία στο Λασίθι

2 λεπτά ανάγνωση
26 Μαρτίου 2018

Κλειστά θα παραμείνουν ορισμένα σχολεία στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον νομό Λασιθίου, εξαιτίας του νέου κύματος αφρικανικής σκόνης.

Σε επιφυλακή τέθηκαν ξανά τοπικοί φορείς και κάτοικοι, καθώς η αφρικανική σκόνη επισκέπτεται ξανά το νησί τους. Οι αρμόδιοι εφιστούν την προσοχή κυρίως στους κατοίκους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και τα μικρά παιδιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου όλα τα σχολεία του Δήμου, λόγω των αναμενόμενων εκτάκτων, ακραίων, καιρικών φαινομένων που περιλαμβάνουν την συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων PM10 άνω του ορίου των 50 Mg/m3».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: 1.700 μαθητές σε 6 νησιά συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Πλαστικό μου κι Εγώ»

Με τη συμμετοχή 1.700 μαθητών και 135 εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Νέα ενεργειακή σελίδα για την Ελλάδα με την υπογραφή Chevron – Helleniq Energy

Νέο κεφάλαιο στις έρευνες υδρογονανθράκων ανοίγει και επίσημα σήμερα.

Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη,