Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στον ΛΑΟΣ, με τις φήμες περί παραίτησης του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη να πληθαίνουν μετά την αποκάλυψη πως  εμπλέκεται σε σκάνδαλο με μίζες από εξοπλιστικά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αλλά δεν αποκλείεται το θέμα να τεθεί από βουλευτές και στελέχη του κόμματος τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα οι ορκωτοί ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό το πόθεν έσχες του Γιώργου Καρατζαφέρη προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι ο κ. Καραζαφέρης έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις του πόθεν έσχες του δύο υπεράκτιες εταιρείες που φέρονται ότι του ανήκουν.

Πρόκειται για δύο εταιρείες, την Catalina International Ltd, η οποία το 2009 μετονομάστηκε σε Sunlight Delight, και τη Homeric TCI.

Συγκεκριμένα, η Catalina International, έχει λάβει εμβάσματα συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, σε δύο διαφορετικές περιόδους. Οι πληρωμές αυτές φέρονται να προέρχονται από άτομο που αποτέλεσε τον μεσάζοντα στο κλείσιμο της συμφωνίας για την αγορά ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000.

Facebook Comments