Η Mercedes-Benz πούλησε το 2014 περισσότερα αυτοκίνητα από ποτέ! Η μάρκα με το αστέρι παρέδωσε 1.650.010 οχήματα στους πελάτες της (+12.9%) και πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο.

Το ρεκόρ πωλήσεων «έσπαγε» κάθε μήνα του 2014 – συμπεριλαμβανομένου του Δεκεμβρίου όπου πωλήθηκαν 163.171 μονάδες (+17.2%). Η χρονιά που μας πέρασε έκλεισε με τον καλύτερο μήνα πωλήσεων και το καλύτερο τρίμηνο (454.854 μονάδες) στην ιστορία της εταιρείας.

Ο Dr. Dieter Zetsche, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και Επικεφαλής των Mercedes-Benz Cars δήλωσε: “Η Mercedes-Benz βρίσκεται στην τροχιά της επιτυχίας.

Τα αποτελέσματα που έφερε η μάρκα σημειώνοντας τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μάρκας μας δείχνουν ότι η στρατηγική που ακολουθούμε όσον αφορά τα προϊόντα μας αποδίδει και ότι τα νέα μας μοντέλα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο αγοραστικό κοινό.

Η επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γκάμα των compact αυτοκινήτων μας, τη νέα C-Class & την S-Class. Οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου. Το 2015 θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία στον τομέα των SUV. Περιμένουμε μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις μας από τα SUV μας, τη διάθεση της νέας C-Class σε όλους τους διαθέσιμους κινητήρες, την ολοκληρωμένη γκάμα των compact μοντέλων μας καθώς και τα δύο νέα μοντέλα smart.”

Facebook Comments