Dear Fashionistas,

Δευτέρα σήμερα, ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα και αυτό σημαίνει πίσω στην καθημερινότητα! Αν και η Δευτέρα δεν είναι η αγαπημένη μου μέρα, σήμερα έχω διάθεση για tips and tricks σχετικά με τα τοπ που έχουν δέσιμο μπροστά! 

Τα tie up front outfits έχουν το θετικό ότι ταιριάζουν στα περισσότερα σωματότυπα. Προσαρμόζουμε τη μόδα σε εμάς και ποτέ το ανάποδο.

Σωματότυπος: χωρίς καμπύλες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορίτσια μου, το πουκάμισο είναι μια εύκολη λύση ειδικά για όσες δεν έχετε τοπ με δέσιμο μπροστά. Το πουκάμισο για να δεθεί δημιουργεί έναν ελαφρύ όγκο στον κομμάτι του κόμπου έτσι είναι ιδανικό σε περίπτωση που δεν έχετε έντονες καμπύλες. Για τον ίδιο σωματότυπο θα πρότεινα επίσης τοπ με βολάν.

Σωματότυπος: με έντονες καμπύλες ή περιφέρεια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία προτιμάμε αέρινα υφάσματα για να πέφτουν ακολουθώντας το σώμα. Το δέσιμο είναι καλό να βρίσκεται στην περιοχή των άνω κοιλιακών κοντά στο μπούστο και όχι πολύ χαμηλά γιατί διαφορετικά χαλάει την αναλογία του συγκεκριμένου σωματότυπου (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά θα τις δούμε σε επόμενο άρθρο). Τα φλοράλ είναι μια καλή επιλογή για να τονιστεί το πάνω μέρος του σώματος και να δείξει πιο κομψή η συμμετρία συγκριτικά με την περιφέρεια.


Σωματότυπος: μικρό ντεκολτέ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα φαρδύ πουκάμισο με baggy μανίκια, έντονα χρώματα ή ασύμμετρη γραμμή είναι μερικές από τις προτάσεις μου. Αποφεύγουμε τα εφαρμοστά τοπ όπου διαγράφουν! Είναι ο σωματότυπος που μπορεί να φορέσει όλα εκείνα τα περίεργα σχέδια που βλέπουμε στα μαγαζιά οι υπόλοιπες και δεν πλησιάζουμε γιατί σε κάνουν να αναρωτιέσαι: πως θα δείχνει αυτό πάνω μου; 

Μην ξεχνάτε βλέπουμε τα θετικά του κάθε σωματότυπου!

      Xx,

          Nat

 

Facebook Comments