Οι υποχρεώσεις τρέχουν και μαζί με αυτές και εσείς. Οι απαιτήσεις στο χώρο εργασίας σας ολοένα και αυξάνονται. Εσείς από την άλλη, έχετε (δυστυχώς) ένα μόνο μυαλό, το οποίο θα πρέπει να συντονίζει τα πάντα. Το πρωί πρέπει να είσαστε στην ώρα σας στο γραφείο για το προγραμματισμένο meeting, ενώ το απόγευμα οι υποχρεώσεις του σπιτιού σας περιμένουν… με ανυπομονησία. Τι γίνεται όταν το άγχος σας κυριεύει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόδοσή σας δε θα είναι η ίδια και επιπροσθέτως ο οργανισμός σας δε θα αντέξει για πολύ την έντονη πίεση. Τι πρέπει να κάνετε; Να βγάλετε από το ντουλάπι της κουζίνας την αγαπημένη σας κούπα… και να απολαύσετε ένα από τα χαλαρωτικά ροφήματα που σας προτείνουμε.

Πάμε να τα δούμε:

-Χαμομήλι με νεπέτα: Ρίχνετε σε ένα ποτήρι 250 ml. βραστό νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό χαμομήλι και άλλο ένα κουταλάκι του γλυκού ξερή νεπέτα. Σκεπάζετε το ρόφημα με ένα καπάκι και αφήνετε τα υλικά να μουλιάσουν για 10 λεπτά. Τα σουρώνετε και το ρόφημά σας είναι έτοιμο. Απολαύστε το!

Tip: Αν σας αρέσει το μέλι, μπορείτε να προσθέσετε μικρή ποσότητα για να γίνει λίγο πιο γλυκό.

-Ρόφημα Βασιλικού: Παίρνετε μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα ρίχνετε μέσα σε ένα λίτρο κρύου νερού. Τα βράζετε για 10- 15 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν. Μπορείτε να πιείτε μέχρι και 4 φλιτζάνια την ημέρα. Μην ξεχάσετε να πάρετε ένα ποτήρι μαζί σας στη δουλειά και να είστε σίγουρες πως κανείς δε θα χαλάσει την… ηρεμία σας. Καλή απόλαυση.

 

Facebook Comments