Τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου για την 14μηνη περιπέτεια που πέρασε ως ύποπτος χρηματισμού από τη Novartis θα στοιχειώνουν για πολύ την κυβέρνηση που επιμένει σε μια φαρσοκωμωδία που έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να βγάζει… γέλιο.

“Είμαι ανακουφισμένος αλλά όχι χαρούμενος, είναι φαρσοκωμωδία στημένη από πολιτικούς” ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Πικραμμένου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στη Σία Κοσιώνη, ο οποίος προχώρησε και σε μια αξιοσημείωτη αναφορά: “Πρέπει να προσέχει η πολιτεία ποιους επιλέγει στην ανώτατη διοίκηση της Δικαιοσύνης γιατί τα πρόσωπα αυτά μπορεί κάποτε να κληθούν να αναλάβουν την κυβέρνηση σε μικρά χρονικά διαστήματα που μπορεί όμως να είναι κρίσιμα για τον τόπο”.

Η κυβέρνηση επιμένει ωστόσο στη… φαρσοκωμωδία παρά το φιάσκο. Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο διαδίκτυο μιλάει για δικαίωση προαναγγέλλοντας… Μάριο Σαλμά. Έγραψε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε δημοσίευμα του “Documento”  για τον βουλευτή ΝΔ: Δεύτερος αυτός !!! Δεύτερη Δικαίωση!!!!

Θυμάστε πως ούρλιαζε και απειλούσε όταν το πρωτοέλεγα στη Βουλή πριν δυο χρόνια;;”

Τα κυβερνητικά στελέχη πάντως, θα επιμείνουν μέχρι τέλους στη γραμμή του “σκανδάλου” έστω κι αν η υπόθεση έκλεισε οριστικά για τέσσερα πολιτικά πρόσωπα. Αλλά όπως δήλωσε και  ο κ. Πικραμμένος “τη συγνώμη δεν την αξιώνεις, είναι θέμα επιπέδου και αξιοπρέπειας αν θα ζητηθεί»… Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Κατερίνα Κατσαβού

Facebook Comments