“Σφαγή” έγινε ανάμεσα στο στούντιο της εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στο Action 24 ανάμεσα στον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

‘Oλα ξεκίνησαν όταν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εκνευρίζεται και να μιλάει περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στον κ. Σκουρλέτη στον ίδιο τόνο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι δύο γραμματείς επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να τους κατονομάσει, εννοούσε τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση. Μάλιστα, κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης.

Με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη να πέσουν οι τόνοι, ο Πάνος Σκουρλέτης αντεπιτέθηκε λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Ανδρουλάκης «λερώνει την εκπομπή» με την παρουσία του και στη συνέχεια έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο. Μάλιστα, μίλησε για χυδαιότητα και ότι δεν μπορεί να την ανεχτεί, ενώ τα έβαλε και με τον παρουσιαστή, κατηγορώντας τον ότι καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ. «Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας, «Να λυπάστε για τον εαυτό σας», ήταν η απάντηση του ευρωβουλευτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη του είπε «σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως» και «καλό ταξίδι».

Facebook Comments