Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος στο Πόρτο Χέλι. Μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Ένας αλλοδαπός άνδρας φέρεται ως ο χειριστής του 12μετρου με μεγάλη ιπποδύναμη ταχύπλοου σκάφους, που συγκρούστηκε χθες, Παρασκευή βράδυ, με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.

Το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο χειριστής του σκάφους παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο με δικηγόρο.

Νωρίτερα:

Τον χειριστή του ταχύπλοου φουσκωτού σκάφους, που εμπλέκεται στο ναυτικό δυστύχημα στη περιοχή Θίνη της Αργολίδας, αναζητούν οι αρχές.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη, στο σκάφος, πέραν των δέκα Γάλλων υπηκόοων, επέβαινε ένα ακόμη άτομο το οποίο ήταν ο χειριστής. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των επιβαινόντων, το συγκεκριμένο άτομο, γαλλικής ή βελγικής καταγωγής,  μετά τη σύγκρουση, αποβιβάστηκε στην ακτή και εξαφανίστηκε.

Τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν το ταχύπλοο σκάφος συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Από τη σύγκρουση των δύο σκαφών, δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της περιοχής.

Facebook Comments