Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τις αντιπαραθέσεις του στην αίθουσα της Βουλής και τις δημόσιες δηλώσεις του, μεταφέρουν την σύγκρουση τους και στο διαδίκτυο μέσω των ηλεκτρονικών τους εκστρατειών, με διαφορετικό χαρακτήρα βέβαια η κάθε μια.

Από την μια, έχουμε την σελίδα του κ. Μητσοτάκη #metonKyriako, η οποία μας ενημερώνει ότι «το hashtag του πρωθυπουργού παραπέμπει στο site, όπου θα δείτε αναλυτικό απολογισμό των πρώτων 100 ημερών σε timeline, με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης από την ορκωμοσία της μέχρι και σήμερα». Με λίγα λόγια θα καταβληθεί μια προσπάθεια προκειμένου οι πολίτες να ενημερώνονται για το κυβερνητικό έργο εύκολα και συνοπτικά από την συγκεκριμένη σελίδα.

Από την άλλη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της σελίδας isyriza μέσω της οποίας θα μπορούν να εγγράφονται πλέον όσοι επιθυμούν μέλη στον νέο ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας την διαδικασία του «face control» από τις οργανώσεις του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά, αυτό που μένει να δούμε, είναι ποια από τις δύο σελίδες θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η σελίδα του κ. Μητσοτάκη που επιθυμεί να προβάλλει το κυβερνητικό του έργο ή η σελίδα του κ. Τσίπρα που φιλοδοξεί να εγγράψει δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη ευελπιστώντας πως αυτό θα τον οδηγήσει εκ νέου στην εξουσία. Θα πρέπει μάλλον να αναμένουμε, αντί να προβλέψουμε, τα αποτελέσματα….

Facebook Comments