Σφοδρή αντιπαράθεση, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, μεταξύ του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, και του Γιώργου Βαρεμένου.

Οι δυο βουλευτές ήταν καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αφορμή για τη σύγκρουσή τους αποτέλεσε η  δήλωση (την Πέμπτη) του κ. Βαρεμένου για τους κατοίκους του Εβρου, «οι οποίοι βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους».

Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και o όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, για την ελληνική κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί στα σύνορα.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», είπε ο κ. Βαρεμένος προκαλώντας την «έκρηξη» του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος τον αποκάλεσε «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» και μάλιστα τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε ένα πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου»,ανταπάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος και ακολούθησε άγριος τσακωμός, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί με αποχώρηση.

«Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική», του είπε τότε ο κ. Κυρανάκης.

Στο πλευρό του κ. Βαρεμένου έσπευσε και ο παριστάμενος στην εκπομπή δημοσιογράφος της «Αυγής» και του KONTRA, Κώστας Πουλακίδας, με τα πνεύματα να ηρεμούν, για λίγο μόνο βέβαια,  με την παρέμβαση του «οικοδεσπότη» Γιώργου Παπαδάκη.

Μετά από αυτές τις σκηνές, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μέσω του twitter …συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για την παρουσία του.

Την ώρα που η Ελλάδα δίνει αγώνα στον Έβρο για να προστατεύσει τα της, εσείς υιοθετείτε την προπαγάνδα της Τουρκίας.

Είστε η ντροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου κύριε Βαρεμένε.https://www.youtube.com/watch?v=4mOd_ASZUXs …

 

 

 

 
 
 
 

 

Facebook Comments