Το καλοκαίρι πλησιάζει και η γκαρνταρόμπα μας, όπως και εμείς,  χρειάζεται ανανέωση! Ποιες όμως είναι οι νέες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2020; Μην ανησυχείτε! Εμείς είμαστε εδώ για να σας βάλουμε στο πνεύμα των σχεδιαστών και να σας αποκαλύψουμε τα must της εποχής!

Σορτς, παντελόνες και βερμούδες είναι το απόλυτο trend για φέτος το καλοκαίρι! Είτε σας αρέσει η μακριά μέχρι το γόνατο βερμούδα που θα τη φορέσετε με σπορ μπλουζάκι, είτε προτιμάτε το καυτό σορτς με αμάνικο ή μακρυμάνικο τοπάκι, όχι πολύ αποκαλυπτικό για να υπάρχει ισορροπία στην εμφάνιση, είστε μέσα στη μόδα!  Γιατί αυτό το καλοκαίρι όλα τα μήκη επιτρέπονται! Οι περισσότερες προτάσεις που παρέλασαν στα fashion show αφορούσαν φαρδιά, δροσερά  παντελόνια σε γήινους τόνους και σε μήκος πάνω ή κάτω από το γόνατο. Ιδίως οι βερμούδες σε baggy στυλ έκλεψαν την παράσταση αφού μπορούν να φορεθούν άνετα πρωί και βράδυ και κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους! Μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα σας ρούχα στις προσφορές των outlet που προσφέρουν ρούχα σε εκπτώσεις καθώς και στις προσφορές του Zara, αφού δεν είναι απαραίτητο  να ξοδέψετε μια περιουσία για να είστε trendy!

Μια ακόμη must τάση για αυτό το καλοκαίρι είναι τα δερμάτινα ρούχα. Από γνήσιο δέρμα,  ή με όψη δερμάτινου αλλά ελαφρά και αεράτα, ή τέλος από δερματίνη σε μπλέ, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο, είδαμε φέτος στις πασαρέλες ρούχα που αιχμαλώτισαν τα βλέμματα! Είτε σε έντονα χρώματα αλλά και σε πιο γήινους τόνους για πιο safe εμφανίσεις, οι ευφάνταστες προτάσεις των σχεδιαστών απλά μας εντυπωσίασαν! Οι πιο τολμηρές μπορείτε να τα φορέσετε σε ολόσωμα outfit, παντελόνι και αυστηρό τοπ, για  extreme εμφανίσεις ή αλλιώς βάλτε τα μεμονωμένα, σε σακάκι ή μπουφάν για να τραβήξετε τα βλέμματα! Στα καταστήματα Zara είδαμε πολλές μοδάτες επιλογές σε leather-like όψη που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε προσιτές τιμές!

Όσο και  αν σας φαίνεται παράξενο το κουστούμι φέτος είναι στα πολύ high του! Το ανδρόγυνο look επιστρέφει μετά από την κυριαρχία του φλοράλ και αυτό το καλοκαίρι θα φορεθεί πάρα πολύ. Στενά μακριά παντελόνια, ανδρικά γιλέκα και αυστηρά σακάκια που συνδυάζονται με τολμηρά τόπ για να δώσουν τον απαραίτητο αέρα της θηλυκότητας είναι η τάση της εποχής! Τα γιλέκα κυρίως δίνουν πολύ στυλ φορεμένα μόνα τους ή πάνω από ένα απλό πουκάμισο. Τολμήστε ακόμη  μακριά σακάκια σε ίσια γραμμή, δερμάτινα ή από ελαφρύ ύφασμα. Θα απογειώσουν την εμφάνισή σας! (Κι εδώ  τα καταστήματα Zara  μπορούν να σας καλύψουν με τις διαχρονικές προτάσεις τους που αποπνέουν ένα αέρα μόδας του ΄70, η οποία φαίνεται να επιστρέφει σταθερά.)

Όλα αυτά φορέστε τα με παπούτσια με χαμηλό σχετικά, ρετρό τακούνι, σε στυλ σαγιονάρας που είναι περισσότερο στη  μόδα από κάθε εποχή. Βγείτε έξω και ξεχωρίστε… Εξάλλου το καλοκαίρι σας περιμένει, να χαρείτε και να διασκεδάσετε και περισσότερο από κάθε άλλη φορά να λάμψετε!

Facebook Comments