Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους συγκαταλέγονται μεταξύ των 24 προορισμών για διακοπές που θα είναι ιδιαίτερα «καυτοί» το 2020, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Όπως αναφέρει το άρθρο, τα νησιά του Ιονίου προσφέρουν χαμηλές τιμές και δεν έχουν τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Επιπλέον έχουν ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζεται από τους αργούς ρυθμούς ζωής, δίνοντας μια επική νότα στο ελληνικό καλοκαίρι, όπως αναφέρει το άρθρο.

Προτείνει διαμονή στο Kanoni Estate στην Κέρκυρα, το οποίο αποτέλεσε το αρχοντικό του Hector Gonzales στην ταινία του James Bond «For Your Eyes Only». Στο Μεγανήσι, η εταιρεία ενοικίασης βιλών Thinking Traveller προσφέρει τη βίλα Galatea με θέα στη θάλασσα.

Προτείνεται ακόμα θαλάσσια περιήγηση με το γιοτ Alexa J, μιας καμπίνας, το οποίο θα «ανοίξει» την παρθενική του σεζόν με ταξίδια από την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο τον Απρίλιο.

Ως προτεινόμενη εποχή ταξιδίων στα Ιόνια Νησιά αναδεικνύεται ο Μάιος, ο Ιούνιος ή ο Σεπτέμβριος, όταν στα νησιά κυκλοφορούν περισσότεροι Έλληνες παρά ξένοι επισκέπτες. Ωστόσο, κάποιοι προτιμούν την ατμόσφαιρα πάρτυ του Ιουλίου ή τους αργούς ρυθμούς του Απριλίου και του Οκτωβρίου.

Οι Αθηναίοι ταξιδεύουν στο Ιόνιο κυρίως τον Αύγουστο, αναφέρει το Bloomberg. Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται για το 2020 είναι:

Μαυροβούνιο – Βόρεια Ιταλία – Γιοσεμίτ – Κιργιζιστάν – Βουδαπέστη – Βολιβία – Μοζαμβίκη – Ανδαλουσία – Φίνγκερ Λέικς – Τζαμάικα – Κάιρο – Αντίγκουα – Αλάσκα – Γουατεμάλα – Ριβιέρα Ναγιαρίτ – Μπανγκόκ – Λομπόκ – Αιθιοπία – Κουίνσλαντ – Ισραήλ – Δυτικό Χόλιγουντ – Ζιμπάμπουε – Χαβάη.

Facebook Comments