Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην Αίγινα το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Και προσπάθησε να τον πείσει να μη φύγει από την ευρω-ομάδα λόγω της κόντρας του με τον Δημήτρη Παπαδημούλη που κορυφώθηκε με την ιστορία των ακινήτων. Τυχαία βρέθηκαν στο ίδιο νησί (ο Κούλογλου έχει σπίτι εκεί) αλλά δεν ήταν καθόλου τυχαίο που συναντήθηκαν. Ο Τσίπρας ανησυχεί για τους εσωκομματικούς μπελάδες και προσπαθεί να μαζέψει ό,τι μπορεί. Στην πράξη θα φανεί τι κατάφερε.

Βέβαια, με δήλωσή του στο CNN Greece ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου δήλωσε:

«Δεν έχω καμία πρόθεση, ειδικά αυτή τη στιγμή, να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω πολιτικές διαφωνίες. Ούτε θέλω να βάλω εμπόδια στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια μεγάλη αριστερή και προοδευτική παράταξη.

Με τους συναδέλφους της ευρωκοινονοβουλευτικής ομάδας διαφωνήσαμε σχετικά με τη δήλωσή μου για την Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ’ ανάγκη και ηθικό.

Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια των οποίων ο συντάκτες αν τηρούσαν στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία θα μπορούσαν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μάθουν τι έχει συμβεί και τις προθέσεις μου. Δυστυχώς, στην Ελλάδα η δημοσιογραφία έχει απαξιωθεί πλήρως».

Facebook Comments