Σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα, στις 9 το πρωί, η εταιρεία Παπαστράτος, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα παραδώσει στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής 20 πυροσβεστικά οχήματα.

Παρουσία του πρωθυπουργού θα γίνει την Παρασκευή η παραλαβή από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Στέφανο Κολοκούρη 20 Πυροσβεστικών οχημάτων που είναι δωρεά της εταιρείας Παπαστράτος στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του «Ελεύθεριος Βενιζέλος» στις 09.00 ενώ θα μεταδοθεί με live stream από τα social media  της Παπαστράτος και το youtube #Papastratosmazi.

Για ακόμη μία φορά η Παπαστράτος αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ήδη εν μέσω πανδημίας προχώρησε και στη δωρεά προς το υπουργείο Υγείας 50 καινούριων αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας, που εξόπλισαν αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία». Η εταιρεία έχει δαπανήσει τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια  ευρώ στηρίζοντας τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Facebook Comments