Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, με ανάρτησή της, αποδοκιμάζει τις εσωκομματικές επικρίσεις για τα πλακάτ που χρησιμοποίησαν σήμερα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η Αννέτα Καββαδία εξαπολύει πυρά κατά του Νίκου Μαδεμλή, πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ και νύν του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας το εξής:

«Λοιπόν… Ως εδώ και μη παρέκει!!! Φαίνεται ότι κάποιους πολύ…προοδευτικούς, τους ξένισε η πρωτοβουλία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει πλακάτ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ», μέσα στη Βουλή και επιδίδονται σε… νουθεσίες του στυλ : «Ο δημόσιος λόγος είναι αυτός που γράφει ιστορία, τα πανό τα κρατάει ο λαός, οι βουλευτές πήγαν εκεί όχι για χαπενικ αλλά για να ελέγχουν την εξουσία, να εκπροσωπούν το λαό, να εξηγούν τις σκοπιμότητες της υπαγορευμένης νομοθεσίας, να απαιτούν να πείθουν να ανατρέπουν». Και από κοντά η γνωστή καραμέλα «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι κόμμα εξουσίας, όχι διαμαρτυρίας». 

Μπορεί, κύριε Μαδεμλή, έτσι να είχατε μάθει εκεί που ήσασταν. Πάρτε το όμως απόφαση πως η ψυχή και η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Και ο  ριζοσπαστισμός συγκαταλέγεται αναμφίβολα μέσα σε αυτά. 

Αν σας ενοχλεί, το πρόβλημα είναι δικό σας. Όχι δικό μας…».

 

 

 

Facebook Comments