Με το παλλαϊκό αίτημα καταδίκης της Χρυσής Αυγής συντάσσεται και η Βουλή των Ελλήνων με τα κόμματα να στέλνουν σήμερα το πρωί ξεκάθαρο μήνυμα ότι ναζιστικά μορφώματα δεν χωρούν στην ελληνική κοινωνία.

Από το πρωί η Βουλή εκπέμπει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής ενόψει και της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου. Την αρχή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος τόνισε ότι η αυριανή δεν είναι μια κανονική ημέρα. “Αύριο είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Δημοκρατία στη χώρα μας, στην Ευρώπη, παγκοσμίως.

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κινήματος Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελ. Λύσης και ΜεΡΑ25 εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα καταδίκης του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, του φασισμού και του αντισημιτισμού και επιβεβαίωσαν πως με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συγκροτούν μέτωπο απέναντι σε κάθε απειλή της Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία για το καταδικαστικό μήνυμα ανήκει στον κοινοβουλευτικός εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο ενώ αμέσως μετά το τέλος της τοποθέτησής του, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχημάτισαν την φράση «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ» με υψωμένες κάρτες.

Facebook Comments