Ο Γ. Φλωρίδης απαντά μέσω Facebook στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και στις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή αλλά και τον αντιρατσιστικό νόμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης προχώρησε πρόσφατα σε δηλώσεις με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται και κυρίως για την κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Χρυσή Αυγή και τον Ποινικό Κώδικα. Ο κ. Ρουπακιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπήρξε “στοπ από το Μαξίμου” στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την χθεσινή του συνέντευξη στο Open, o Αντώνης Ρουπακιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Χρυσή Αυγή αλώνιζε. Κι ενώ ήμασταν ένα βήμα πριν να την τυλίξουμε… stop από Μαξίμου… δεν περνά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. (επί Σαμαρά). Ανέλαβαν το νομοσχέδιο ο Μπαλτάκος και ο Σταμάτης. Τελικά, ψηφίστηκε το 2014, ενώ είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας. 1/1/2014 θα αναλάμβανε την προεδρία της ΕΕ η Ελλάδα… Πώς θα πήγαινε χωρίς αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και με Χρυσή Αυγή; Αν είχε τελειώσει νωρίτερα το αντιρατσιστικό”.

Η ανάρτηση του κ. Φλωρίδη έχει ως εξής:

 

Facebook Comments