Το ξέρουμε πια: Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το μέτρο του πολιτισμού μας. Και δεν αποτελεί διακήρυξη ούτε σύνθημα, αλλά πράξη και στοιχείο της καθημερινότητάς μας. 

Η νέα σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών της ΑΒ Βασιλόπουλος, OceaniQ,  από μπουκάλια με πρωτοποριακή, οικολογική συσκευασία, μας προφέρει τη δυνατότητα να φροντίζουμε το σπίτι μας, προστατεύοντας το μεγάλο μας σπίτι, τον πλανήτη που υποφέρει από την ανθρώπινη απληστία. 

Ναι, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Και αυτό, μπορούμε να το βρούμε στα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Επιλέγοντας απορρυπαντικά και καθαριστικά σε μπουκάλια από 100% ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, συνεισφέρουμε σε έναν πιο καθαρό πλανήτη, προστατεύουμε τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή.

Η νέα σειρά OceaniQ αποτελείται από προϊόντα που έχουν φτιαχτεί με σκέψη και συνείδηση. Έχουν αποτελεσματική δράση για να καλύψουν τις ανάγκες καθαρισμού και υγιεινής του σπιτιού μας και vegan σύσταση.

Με το Υγρό γενικού καθαρισμού εξασφαλίζουμε αστραφτερή καθαριότητα σε βάθος χωρίς ξέβγαλμα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλες τις επιφάνειες, από ξύλινα πατώματα, μέχρι μάρμαρο και γρανίτη

Για το μπάνιο θα χρησιμοποιήσουμε ένα καθαριστικό φυτικής προέλευσης με ευχάριστο άρωμα που αφήνει την αίσθηση της αναζωογόνησης, ενώ και για τα τζάμια υπάρχει το ιδανικό προϊόν  OceaniQ

Θα πλύνουμε τα πιάτα με ένα απαλό υγρό που περιέχει γλυκερίνη και βιταμίνες και τα ρούχα μας με προϊόντα που δεν τα φθείρουν, αλλά τα φρεσκάρουν με έναν τρόπο υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον.

 

 

Μη ρωτάς τι κάνουν οι άλλοι για τη σωτηρία του πλανήτη, κάνε εσύ το σωστό, επιλέγοντας τα πιο ακίνδυνα για το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού.

Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά είναι κάτι. Είναι αυτό που μπορείς.  

 

*Τη σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών OceaniQ, θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ.

Facebook Comments