Στις 19 Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστεί στο Αυτόφωρο η 24χρονη υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου της Αττικής όπου διοργανώθηκε πάρτι το βράδυ της Κυριακής, με 31 άτομα.

Νωρίτερα, σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η δίκη της αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων.

Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι, ανάμεσά τους και σε τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει:

«Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

Facebook Comments