«Σας προκαλούμε κ. Μητσοτάκη να πείτε στον κ. Χρυσοχοΐδη να μας χτυπήσει. Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε το ακροδεξιό σας dna» είπε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 για την πορεία του Πολυτεχνείου

«Διάβασα για προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για κάλεσμα σε ανυπακοή από τις δηλώσεις της προέδρου της ΟΕΝΓΕ. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν είναι τότε έχετε σαμποτάρει τη δική σας θέση.

Η δική σας θέση εξωθεί και δικαστικούς και δημοσιογράφους, όπως σωστά είπε ο κ. Κουτσούμπας για το παραλλήρημα κατά του Πολυτεχνείου» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης και υπογράμμισε:

«Τη 17 Νοέμβρη το σύστημα που υπηρετείτε δεν κατάφερε να την ενσωματώσει και γι’ αυτό θέλετε να την καταργήσετε. Συνταγματικό και πολιτικό μας δικαίωμα να κάνουμε τηρώντας τα μέτρα υγειονομικά να κάνουμε την πορεία. Σας προκαλούμε κ. Μητσοτάκη να πείτε στον κ. Χρυσοχοΐδη να μας χτυπήσει. Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε το ακροδεξιό σας dna. Γι’ αυτό χτυπήσατε και στο Εφετείο».

«Δείχνουμε στον ελληνικό λαό τι σημαίνει υπεύθυνη ανυπακοή» είπε ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας για την συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΜέΡΑ25 στην πορεία απο το Πολυτεχνείο ως την αμερικανική πρεσβεία.

Facebook Comments