Ο χθεσινός πρωινός καφές στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα του ανασχηματισμού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν στη συζήτηση, έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που διακινήθηκαν έντονα αυτές τις μέρες, αποδίδοντάς τα σε…έλλειψη θεματολογίας από μέρους του Τύπου. Κι όμως, η συζήτηση του ανασχηματισμού έχει ανοίξει για τα καλά, ενώ η διάψευση του κ Μητσοτάκη στους συνεργάτες του δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν αλλαγές γενικώς στο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά, όλα στην ώρα τους. 

Αυτή η ώρα μπορεί να είναι και ο Ιανουάριος, ακόμα και τις πρώτες μέρες του μήνα. Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, σε συνεργάτες του δεν έχει μπει σε συζήτηση για πρόσωπα, εκτιμάται όμως ότι και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο περυσινός Αύγουστος ήταν μια χαμένη ευκαιρία, προκειμένου να προβεί σε ευρύτερες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Και αυτή τη φορά, οι αλλαγές δεν θα προέρχονται μόνο από τη λεγόμενη Κεντροαριστερά, αλλά θα αξιοποιηθούν και γαλάζια στελέχη που έχουν «μετρηθεί» και έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο Μαξίμου. 

 

Ο εξ απορρήτων

 
 
 

 

 
 

 

Facebook Comments