Εσωκομματικές ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι “53” φεύγουν, η “Ομπρέλα” έρχεται

1 λεπτό ανάγνωση
8 Ιανουαρίου 2021

Εσωκομματικές ανακατατάξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τα βρήκε με τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Νίκο Βούτση, ακόμη και με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και όλοι μαζί φτιάχνουν την “Ομπρέλα” που θα αντικαταστήσει την κίνηση των 53 ως εσωκομματική αντιπολίτευση.

Στην πραγματικότητα όλοι οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνονται απέναντι στους λίγους προεδρικούς, ζητώντας λιγότερο αρχηγισμό και πιο καθαρά αριστερή ταυτότητα. Δύσκολα τα πράγματα για τον Αλέξη Τσίπρα που δεν πρόκειται να δείξει τη δυσαρέσκειά του για λόγους τακτικής. Κάθε άλλο. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ