Το κοινό αγάπησε το Ertflix και η επιτυχία του δίνει στη διοίκηση της ΕΡΤ το κίνητρο να το αναπτύξει ακόμη περισσότερο. 

Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας αναφέρει:

Το προσπαθούσαμε καιρό, είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με τη google, αλλά τελικά το καταφέραμε και αυτό: Το ERTFLIX είναι πλέον προσβάσιμο σε όλες τις android τηλεοπτικές συσκευές. Που σημαίνει με απλά λόγια ότι το ΕRTFLIX μπορεί κανείς πλέον να το κατεβάσει από το κουτί της Cosmote, της Wind, ή σε οποιοδήποτε άλλη Android συσκευή -τηλεόραση ή κουτί- ακόμη μάλιστα και αν η τηλεόρασή του δεν είναι συνδεδεμένη με κεραία. 

Τώρα, ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για όσους έχουν τηλεοράσεις ή συσκευές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android TV, όπως και τους συνδρομητές της Cosmote και της Wind που διαθέτουν τα νέα set-top boxes. Ένας τρόπος που δεν χρειάζεται καν κεραία. Αρκεί να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο.

O νέος τρόπος πρόσβασης στο ERTFLIX είναι πάρα πολύ απλός. Από το κεντρικό μενού μπαίνετε στο Google Play Store και εκεί με «Εύρεση» βρίσκετε την εφαρμογή ERTFLIX και απλά την επιλέγετε πατώντας την επιλογή «Εγκατάσταση», φυσικά δωρεάν. Στη συνέχεια μπορείτε να την προσθέσετε στις αγαπημένες σας εφαρμογές για να την βρίσκετε αμέσως.

H νέα αυτή μέθοδος δεν αφορά μόνον τους συνδρομητές στις εταιρείες COSMOTE TV και WIND ή και όσους διαθέτουν συσκευές Android TV που μετατρέπουν σε έξυπνες τις παλιότερες τηλεοράσεις τους. Αφορά και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που έχουν τηλεοράσεις με λειτουργικό Android TV. Όπως π.χ. τηλεοράσεις SONY, Panasonic, Philips, Turbo-X, F&U, Xiaomi, TCL, κ.ά. Και σε αυτές πλέον η εφαρμογή ERTFLIX είναι προσβάσιμη δωρεάν μέσα από το Google Play Store, που διευκολύνει την πρόσβαση στη νέα πλατφόρμα της ΕΡΤ ακόμη και αν οι τηλεοράσεις δεν είναι συνδεδεμένες με συμβατική κεραία. 
Και οι θετικές ειδήσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς το ERTFLIX σύντομα επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις.

 

Facebook Comments