Με τον πιο σαφή τρόπο θέλησε χθες από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κλείσει τη σεναριολογία για την περαιτέρω απελευθέρωση δραστηριοτήτων, ξεκαθαρίζοντας ότι, αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το λιανεμπόριο, είναι να ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, με το κυβερνητικό επιτελείο να έχει μαρκάρει ως επικρατέστερη ημερομηνία την 1η Φεβρουαρίου. 

Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τα χιονοδρομικά χτύπησε…νεύρο στο Μέγαρο Μαξίμου, με τις αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες να είναι έντονες, καθώς πολλοί ξεκαθάριζαν ότι δεν…νοείται να μην μπορεί να γίνουν άλλες κι άλλες μετακινήσεις εκτός νομού, κι όμως, να προτεραιοποιείται το σκι, έστω και παρά τον αμιγώς εποχικό του χαρακτήρα. Κάπως έτσι, η κυβέρνηση πέρασε από τις χαμηλόφωνες διαψεύσεις στο σαφές ξεκαθάρισμα του κ. Μητσοτάκη. 

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που αυτό γίνεται και αυτό αναδεικνύει και το επικοινωνιακό έλλειμμα στο κυβερνητικό επιτελείο. Όταν θέλουν να κόψουν μια ιστορία, δεν την κόβουν όπως πρέπει. Και κάπως έτσι κατέληξαν οι υπεύθυνοι των χιονοδρομικών να έχουν εικόνα ότι μπορεί και να ανοίξουν στις 29 Ιανουαρίου, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα. 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments