Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο αγαπημένο του Facebook, επιτίθεται στον Διονύση Σαββόπουλο και στον Αρκά.

Δείτε την ανάρτηση:

Ένας καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα Σαββόπουλος και ένας γελοιογράφος που ακούει στο όνομα Αρκάς, που να είναι άραγε αυτό τον καιρό να σχολιάσουν την επικαιρότητα ,να λιβανίσουν τον Μητσοτακη ρε παιδί μου ;;;
Μάλλον πετάνε χαρταετό ,μερα που είναι….

ΥΓ Να μην παραπονιόμαστε όμως ,έχουμε το Λακοπουλο ,αυτή τη «μορφή» του γλυψιματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού που τοχει βάλει αμετι-μουχαμετι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…
Βρε τι πάθαμε με τις ανύπαρκτε…

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "iefimerida ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΜΑ Σαββόπουλος:  - FuAi"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "THETOC celoo..g ΓΡΆΦΕΙ: THETOC TEAM PUBLISHED 14 ΣΕΠ. 20 (08:36) ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Aợ ΤΕΧΟΛΕΟΝ Τον παλμό της ημέρας έπιασε o Αρκάς στο πρωινό σκίτσο του που ανάρτησε στο facebook. Και δεν είναι άλλος από το άνοιγμα των σχολείων για τους χιλιάδες μαθητές που ξεκινούν από σήμερα τη νέα σχολική χρονιά. Με φόντο ένα σχολείο, το παιδί του σκίτσου φορά τη μάσκα του, έχει στην πλάτη την τσάντα και κρατά στα χέρια τα τετράδια και τα βιβλία του."

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και κείμενο που λέει "Opinion Opinion slide Με την Υπογραφή τους Γ.Λακόπουλος:Γιατί o Τσίπρας πρέπει να αποστρατεύσει Παππά, Πολάκη, Σκουρλέτη, Βούτση, Δούρου 15 Μαρτίου, 2021"

 
1,4 χιλ.

 

Facebook Comments