Στον Εισαγγελέα προσφεύγει η Κυβέρνηση όσον αφορά την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Μάλιστα, συμπληρώνουν ότι ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης. “Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη” αναφέρεται συγκεκριμένα.

Στο ΣτΕ ο Φουρθιώτης

Παράλληλα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγε ο Φουρθιώτης, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία μειώθηκε η φρούρηση του ιδίου και της κατοικίας του από αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του δικηγόρου του, Πάνου Λαζαράτου, κατέθεσε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της από 31.3.2021 πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που του είχαν διατεθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του.

Ειδικότερα, υποστηρίζει ότι με πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. (13.1.2021) διατέθηκαν για την ασφάλειά του τρεις αστυνομικοί και μια συνοδευτική υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα με αστυνομικό, σε 24ωρη βάση και αυστηρή επιτήρηση όλο το 24ωρο, όλων των χώρων εργασίας του, δηλαδή του ραδιοσταθμού Party F.M. 104, της εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON T.V. και του Stoudio Alfa- EPSILON T.V., με περιπολίες της αστυνομίας.

 

Facebook Comments