Για «νεοδεξιά – ανασύσταση του κράτους της ΕΡΕ» και για ταχύτατη πολιτική φθορά της κυβέρνησης που την αποκρύβουν τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις αλλά την αντιλαμβάνεται ο ίδιος από το κλίμα που εισπράττει στους δρόμους, μίλησε ο κ. Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ channel που διερευνά η προανακριτική της Βουλής υποστηρίζοντας ότι το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας αποδεικνύει πως οι χειρισμοί του πρώην υπουργού Νίκου Παππά δεν ήταν σκανδαλώδεις.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ΝΔ ανήλθε στην κυβέρνηση «καβαλικεύοντας το κύμα του μακεδονικού, το θρήνο για το Μάτι και τους μικρομεσαίους» για αν προσθέσει ότι σήμερα η κυβέρνηση επιχειρεί με νομοσχέδια όπως του επιτελικού κράτους και του νέου συστήματος εκλογών για την αυτοδιοίκηση «να ανασυστήσει το κράτος της ΕΡΕ του ’50. Το είχατε πει και εσείς κ. Βορίδη ότι πρέπει να λάβετε όλα τα μέτρα για να μην επανέλθει η Αριστερά. Το είπε και ο Μητσοτάκης που μίλησε για σκοτεινό διάλλειμα την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Facebook Comments