Μετά τον σάλο που προκάλεσε, ο Ν. Καρανίκας “κατέβασε” την ανάρτησή του για την κόρη του Κ. Μητσοτάκη. Μάλιστα για άλλη μία φορά τονίζει πως δεν είναι σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα αλλά εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις.

Δείτε την νέα ανάρτηση:

Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ.
Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση .
Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του.
Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος.

Νωρίτερα: 

Οικονόμου για τη Δάφνη Μητσοτάκη: ’Στο εξής το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη για τις αθλιότητες’

Για “κατήφορο χωρίς τελειωμό” έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κληθείς να σχολιάσει υβριστική ανάρτηση του πρώην συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν.  Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού Δάφνη Μητσοτάκη που θα σπουδάσει στο Yale.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ θύμισε ότι Τσίπρας-Καρανίκας συμπορεύονται εδώ και πολλά χρόνια, ότι κανείς δεν τον έχει “μαζέψει” ποτέ για τις απαράδεκτες επιθέσεις του, ενώ μίλησε για αήθη στοχοποίηση ενός 18χρονου κοριτσιού, δηλώνοντας ότι στο εξής για τέτοιου είδους αθλιότητες το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. 

Νωρίτερα: 

Νέα υβριστική ανάρτηση του πρώην συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρανίκα για την κόρη του πρωθυπουργού Δάφνη Μητσοτάκη που θα σπουδάσει στο Yale.

Η ανάρτησή του:

Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.

Είναι  φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.
“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα  ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ  ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ  και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.
“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ  πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.
Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες , ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.
Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.
Άιντε μη πω τώρα….

 

Facebook Comments