Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται σήμερα στο Βήμα της Κυριακής στο ερώτημα ποιον θα προτιμούσατε για πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής ο πρώην πρωθυπουργός έρχεται τρίτος συγκεντρώνοντας 23% ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος ισοψηφεί με το Νίκο Ανδρουλάκη με ένα ποσοστό 26%.

Ενδιαφέρον όμως στην ίδια δημοσκόπηση παρουσιάζει και η παράσταση νίκης που δείχνει ότι το επίθετο Παπανδρέου μπορεί τελικά να συμβάλει στο τελικό αποτέλεσμα ή στην ανατροπή του. Στο ερώτημα λοιπόν ποιος πιστεύετε ότι θα έρθει πρώτος στις εκλογές ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής ο κύριος Παπανδρέου έρχεται πρώτος και με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος και με βάση την πρόθεση ψήφου στο κόμμα αλλά και με βάση τους αναποφάσιστους που θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν στις εκλογές.

Εντελώς αντίθετα εμφανίζονται τα δεδομένα όσον αφορά τις δημοτικότητες των υποψηφίων προέδρων καθώς εκεί την πρώτη θέση κερδίζει με άνεση ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται τελευταίος έχοντας την μικρότερη δημοτικότητα και από τους έξι υποψήφιους.

Facebook Comments