Το πρώτο της βιβλίο, που απευθύνεται σε όλους τους γονείς, παρουσίασε η Εύη Φραγκάκη, σε εορταστική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Αθήνας, και η προσέλευση των αγαπημένων της φίλων και συναδέλφων ήταν μεγάλη.

Για το βιβλίο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, με τίτλο “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά, που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης” από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, μίλησαν ο Στέφανος Ξενάκης – συγγραφέας “Το Δώρο”, ο Σάββας Πούμπουρας, και η σύμβουλος NLP, Βίκυ Τσουλουχοπούλου, και οι τρεις στενοί φίλοι της Εύης, οι οποίοι επεσήμαναν τις αλήθειες, που τονίζει το βιβλίο και τις οποίες είναι ωφέλιμο να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας καθημερινά.

Το βιβλίο είναι έξυπνα γραμμένο με τρόπο σαν ένα γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, αλλά ουσιαστικά είναι η κατάθεση ψυχής ενός μικρού παιδιού για όλα όσα θα ήθελε να εξομολογηθεί στους γονείς του, αλλά ίσως να μην βρίσκει πάντα τον κατάλληλο τρόπο, για να το ακούσουν και να το καταλάβουν. Όπως έκαναν σαφές οι ομιλητές της παρουσίασης, κάθε παιδί θέλει… από τον αληθινό ‘Αη Βασίλη, να του φέρει ένα διαφορετικό δώρο κάτω από το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο: να νιώθει κοντά του τη μαμά και τον μπαμπά, γιατί από εκείνους έχει ανάγκη να το εμπιστεύονται, να το θαυμάζουν, να το αγαπούν, όπως είναι, και να το στηρίζουν. Γιατί μόνο εκείνους έχει ως την καλύτερη παρέα του…

Μάλιστα, αυτά τα λόγια από τις σελίδες του βιβλίου της Εύης Φραγκάκη προκάλεσαν δάκρυα στα μάτια του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, που αποκάλυψε την έκπληξη που ένιωσε, όταν το πρωτοδιάβασε ολόκληρο.

Ο παρουσιαστής τόνισε την ανάγκη να συνειδητοποιούν οι γονείς ότι τα παιδιά χρειάζονται, κυρίως, τους γονείς τους και όχι μόνο υλικές απολαύσεις, ενώ αφηγήθηκε πόσο τον άλλαξε απέναντι στην κορούλα του, Κύνθια,  η ανάγνωση του βιβλίου “Γράμμα στη μαμά και τον μπαμπά, που είναι ο αληθινός Αη Βασίλης”.

Μεταξύ άλλων, που ήρθαν να τιμήσουν την επίσημη πρώτη της Εύης Φραγκάκη και με την ιδιότητα της συγγραφέως, ήταν η Σοφία Βούλτεψη, υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, και η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ, η αδερφή της Εύης, Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μάρκογλου, η Ελένη Τσολάκη, η Ιωάννα Σρόιτερ, ο Γιώργος Λάγιος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, πολλοί συνάδελφοι της Εύης δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, εκπαιδευτικοί, τραπεζικά στελέχη και ιατροί. Κοντά στη μητέρα του ήταν, βεβαίως, ο 13χρονος γιος της Σταύρος Κοτταρίδης και ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Γιώργος Φιλόπουλος, και, φυσικά, οι γονείς της.

Facebook Comments