Το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας πίσω από το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα που κατέληξε σε εφιάλτη μιας 24χρονης κοπέλας αναζητά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας. Αφορμή αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές γυναίκες που φέρονται να εκδίδονταν. Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και δεν ανήκει στις παραπάνω γυναίκες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

Νωρίτερα:

Τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας, στο οποίο δεν πήγε ποτέ μιας κι όπως καταγγέλλει οι τρεις άνδρες την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τη βίασαν, αλλά και χάπι που ενισχύει την στυτική λειτουργία, φέρεται να εντόπισαν οι Αρχές στο ξενοδοχείο. Αυτά είναι τα ευρήματα της Αστυνομίας που έσπευσε αμέσως στην σουίτα του ξενοδοχείου ύστερα από την καταγγελία του περιστατικού από την κοπέλα στο ΑΤ Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η 24χρονη κοπέλα μίλησε σε μέσο της Θεσσαλονίκης για τον εφιάλτη που βιώνει κι ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση. «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη, είναι το στήριγμά μου για να επανέλθω στην κανονική μου ζωή» είπε η 24χρονη στο ThessToday.gr μέσω του δικηγόρου της αποφασισμένη να αποδείξει την ενοχή εκείνων που εμπλέκονται στον φερόμενο βιασμό της, υπογραμμίζοντας ότι το κύμα αγάπης που δέχεται τη βοηθά για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

«Με τα τηλεφωνήματα και τις ευχές του κόσμου σιγά-σιγά επανέρχομαι. Το ευχαριστώ είναι λίγο», μετέφερε στον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, δηλώνοντάς του ότι το κύμα συμπαράστασης που δέχεται καθημερινά είναι ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσει τον αγώνα της αποκάλυψης των ενόχων.

 

Facebook Comments